субота, 24 серпня 2019 21:51

Михайличенко дебютував ганебною нічиєю з аутсайдером

Михайличенко дебютував ганебною нічиєю з аутсайдером
У першому таймі "Динамо" жодного разу не влучило в площину воріт гостей

Київське "Динамо" з новим головним тренером не змогло переграти вдома аутсайдера "Олімпік" – 1:1. Динамівці взагалі поступалися, але Циганков урятував для столичного клубу нічию.

Олексій Михайличенко революцію в складі не зробив. Лише Кадірі отримав довгоочікуване місце в основному складі й зіграв на своїй позиції, якщо не блискуче, то дуже надійно.

Поки тренер змінився, але гра залишилася ще тою, якою була за Хацкевича. В "Динамо" немає швидкості. Навряд чи вона з'явиться найближчим часом, враховуючи оголошені новими тренерами дворазові тренування щодня.

Перші висновки про готовність "Динамо" можна буде зробити у середині вересня

Поки гравці "Динамо" грають без фантазії й імпровізації, виконуючи настанови старого тренера. Уся гострота від Кенджьори й Миколенка – це навіси в карний майданчик, від яких ніякої гостроти не було.

Очевидно, перші висновки про готовність "Динамо" можна буде зробити у середині вересня. Якщо до єврокубків у команди не з'явиться швидкість, то Михайличенко навряд чи пересидить у своєму кріслі зимову паузу.

Поки не вражає Родрігеш. Він виглядає зайвим гравцем у киян. Фран Соль, котрий вийшов на заміну, теж не створив нічого гострого. Страшно подумати, як би міг дебютувати Михайличенко, якби Циганкову не вдався рідкісний за красою удар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко змінить схему та стиль гри "Динамо"

Наступну гру "Динамо" зіграє в неділю, 1 вересня, в гостях проти "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко дебютував ганебною нічиєю з аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі