четвер, 12 лютого 2009 14:40

Міхаель Шумахер впав з мотоцикла

Міхаель Шумахер впав з мотоцикла

Семиразовий чемпіон світу у Формулі-1 Міхаель Шумахер знову впав з гоночного мотоцикла під час приватних тестів, що проходили на трасі в іспанському місті Картахена.

Як повідомляє Motorsport Total з посиланням на Сабіну Кім, прес-секретаря Міхаеля Шумахера, семиразовому чемпіонові дійсно вдалося уникнути травм, так що уболівальники можуть не хвилюватися.

За словами Кім, з боку подія, що трапилася під час тестів в іспанському місті Картахена, виглядала "серйозно", але первинне обстеження, проведене фахівцями університетського госпіталю підтвердило: Шумахер відбувся лише гематомами та синьцями, повідомляє sport.segodnya.

"Сьогодні я потрапив в аварію під час тестів в Картахені, і, щоб дотримати обережність, відправився в госпіталь, - передав Шумахер через прес-секретаря. - Перевірка нічого не виявила, і я лише хочу сказати, що зі мною все гаразд".

Міхаель відбувся лише синцями

Сабіна Кім спростувала чутки про те, що Шумахер, нібито, знепритомнів після аварії: "Коли його доправили до карети швидкої допомоги, він був при свідомості".

А німецька Bild пише про те, що брат Міхаеля Ральф Шумахер продовжив контракт з командою "Мерседес" на виступ в серії DTM 2009 року. Ходили чутки, що німець може залишити серію і автоспорт в цілому, але гонщик вирішив залишитися, і команда запропонувала продовжити контракт.

Супроводжувати Ральфа на етапах майбутнього сезону буде його дружина Кора, Bild пише, що вона теж продовжила контракт телекоментатора.

У 2009-му Ральф сяде за кермо нової машини "Мерседес" і вже почав тести. "Нова машина - це завжди новий пресинг, заявив гонщик.

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер впав з мотоцикла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі