субота, 23 жовтня 2010 11:58

Мхітарян підхопив вірусну інфекцію

Мхітарян підхопив вірусну інфекцію
Став відомий характер проблем зі здоров'ям півзахисника "Шахтаря" Генріха Мхітаряна, через які він пропустить найближчі поєдинки гірників.

На відкритому тренуванні гірників перед грою з "Ворсклою" був відсутній півзахисник Генріх Мхітарян. На той момент, за словами Мірчі Луческу, ще не було відомо, що саме сталося з футболістом. Головний тренер сказав, що чекає відповіді медиків. На даний момент вердикт лікарів вже винесено.

Начальник медичної служби ФК "Шахтар" Артур Глущенко розповів, що у футболіста звичайна хвороба: "У Генріха Мхітаряна гостра респіраторна вірусна інфекція - простіше ГРВІ. Поки не можу точно сказати, скільки часу йому буде потрібно на лікування. Але на якийсь період він точно випаде з ігрового і тренувального процесу", - говорить він.

Відзначимо, що півзахисник донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян не зможе допомогти своїй команді 23 жовтня в поєдинку чемпіонату України проти полтавської "Ворскли", який відбудеться на "Донбас-арені".
За матеріалами Korrespondent.net, ФК "Шахтер"
Зараз ви читаєте новину «Мхітарян підхопив вірусну інфекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі