понеділок, 14 травня 2007 20:37

Металіст" забронював путівку у Кубок УЄФА

В останньому поєдинку 26 туру чемпіонату України, харківський "Металіст" у Донецьку з рахунком 2:0 переміг місцевий "Металург". За чотири тури до фінішу відрив дружини Мирона Маркевича, яка знаходиться на третьому місті, від дніпропетровського "Дніпра" дев"ять очок, тобто вже найближчим часом "Металіст" може завоювати бронзові медалі першості.

У першій половині гри суперникам не вдалось створити жодного моменту, який би можна було назвати голевим на сто процентів. Ситуація на полі змінилась після перерви. На 50-й хвилині Ганцарчик зі штрафного удару подав м"яч на дальню штангу, Бабич виграв боротьбу у голкіпера господарів Воробйова і Девічу залишилось потрапити у ворота з метра. А на 68-й хвилині гості збільшили перевагу до двох м"ячів - Девіч пробив воротам майже від бічної лінії, Бабич доторкнувся до "сфери"і та пролетіла повз Воробйова. Відмітимо, що на той час "Металург" вже був у меншості - Фернандес спочатку збив Девіча, а через вісім хвилин в"їхав у Фомина і справедливо побачив перед собою червону картку.

Ця перемога дозволила "Металісту" забронювати за собою місце у Кубку УЄФА. Останній раз на європейську арену харківський клуб виходив у далекому 1988 році.

"Металург" Д - "Металіст" - 0:2 (0:0)

14 травня. Донецьк. Стадіон "Шахтар".

Суддя: Ігор Іщенко (Київ).

"Металург" Д: Воробйов, Чечер, Бусаіді (Фернандес, 27), Незірі, Круіфф, Де Олівейра, Де Соуза, Міту, Мендоса (Бечирі, 69), Косирін, Окодува (Бансе, 57).

Головний тренер Ко Адріансе.

"Металіст": Горяінов, Хомин, Бабич, Ганцарчик, Обрадович, Валяєв, Рикун (Діденко, 56), Слюсар, Данилов, Антонов (Девіч, 46), Фомин (Стойкан, 78).

Головний тренер Мирон Маркевич.

Голи: Девіч (50), Бабич (68).

Попередження: Окодува (17), Де Соуза (39), Валяєв (51), Девіч (56), Фернандес (59), Діденко (86).

Вилучення: Фернандес (67, друге попередження).


Зараз ви читаєте новину «Металіст" забронював путівку у Кубок УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі