пʼятниця, 25 лютого 2011 09:20

"Металіст" удруге програв "Байєру" і вилетів з Ліги Європи

"Металіст" удруге програв "Байєру" і вилетів з Ліги Європи

Харківський "Металіст" з рахунком 0:2 програв леверкузенському "Байєру" у повторному матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011. У першому поєдинку "Металіст" програв з рахунком 0:4 і, таким чином, за сумою двох матчів український клуб вилетів з євротурніру.

Перед матчем Мирон Маркевич нарікав на проблеми в захисті команди і вже стартові хвилини показали, що тренер не перебільшував. Вже до п'ятої хвилини двічі міг забивати Рольфес після помилок центральних захисників. Потім Фрідріх двічі пробивав після кутового, але спочатку потрапив в Обрадовіча, а потім запустив м'яч вище воріт.

"Металіст" відповів у середині тайму небезпечним ударом Девіча, який до речі в першому таймі був найактивнішим гравцем "Металіста". Господарі поля свідомо грали другим номером, вичікуючи помилку суперника. "Металіст" більше володів м'ячем, але підступитися до воріт Адлера не виходило. На перерву "Металіст" міг піти програючи, але Дішленкович виручив свою команду, зреагувавши на сильний удар Йоргенсена.

Але на початку другого тайму вже і голкіпер виявився безсилим. Ренато Аугусто вивів Рольфеса фактично один на один з Дішленковичем, і на цей раз гравець "Байєра" пробив точно в дальній кут. На 60-й хвилині Крістальдо зрівняв рахунок, але арбітр відмінив взяття воріт через сумнівний офсайд. Втім, це був рідкісний епізод біля воріт Адлера.

"Байєр" спокійно вів гру і на 70-й хвилині забив другий м'яч. Кісслінг прострілив у штрафний майданчик, да Коста біля лицьової лінії м'яч зупинив і віддав у воротарську площу, де ніким не прикритий Баллак відправив м'яч під поперечину.

Після другого м'яча "Металіст" остаточно посипався і ледь не отримав ще кілька голів у свої ворота. Да Коста обікрав у штрафному майданчику Фініньо, обіграв Дішленковича, але потім пробив повз ворота. Потім Кампль з шести метрів не зміг влучити у порожні ворота після скидки Кісслінга.

Вже в доданий час Йоргенсен метрів з 18-ти, але Дішленкович м'яч забрав. Рахунок на табло більше не змінювався і матч завершився перемогою німецької команди.

Байєр Німеччина - Металіст України - 2:0 (0:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Рольфес (47), 2:0 - Баллак (70).

БАЙЄР: Адлер, Віда, Швааб, М. Фрідріх, Г. Кастро, Бендер (Відаль, 46), Рольфес (Кампль, 64), Р. Аугусто (Вієйра да Коста, 64), Баллак, Йоргенсен, Кісслінг.

МЕТАЛІСТ: Дішленкович, Папа, Обрадовіч, Романчук, Фініньо, Олійник, Шелаєв, Себа Бланко, Тайсон (Валяєв, 57), Девіч (Крістальдо, 57), Клейтон Шав'єр (А. Воробей, 76).

Перший матч - 4:0.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" удруге програв "Байєру" і вилетів з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі