пʼятниця, 12 вересня 2008 17:04

Мессі звик до образ Марадони

Аргентинський нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що його не зачіпає критика, яку виливає на його персону легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона. Він звинувачує Мессі в індивідуалізмі.

"Я вже звик до того, що Марадона постійно щось говорить стосовно мене. Для мене це нічого не міняє. Не бачу в цьому жодної проблеми, і всі вислови Дона Дієго ніяк не вплинуть на мою гру", - заявив Лео.

Напередодні Дієго Армандо Марадона в заявах Fox Sports піддав Ліонеля критиці, обізвавши того одноосібником: "Мессі деколи грає тільки для Мессі. Він дуже гарний футболіст, і здається, це грає з ним злий жарт. Граючи з самим собою, він забуває про своїх партнерів".

Ліонель, що повернувся з Перу, де національна команда Аргентини зіграла внічию з місцевою збірною, поки що не знає, чи гратиме в матчі проти Расинга в ці вихідні: " Я не знаю, чи буду я грати чи ні, проте хочу заявити, що у мене повно бажання виходити на полі і допомагати своїй команді вигравати. Мені б дуже хотілося зіграти з Расингом".

football.ua
Зараз ви читаєте новину «Мессі звик до образ Марадони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі