четвер, 27 грудня 2012 15:36

Мессі відмовився продаватися росіянам за 250 млн євро

Мессі відмовився продаватися росіянам за 250 млн євро
Умом России Месси не понять. Фото: time-football.com

Російський футбольний клуб намагався купити форварда іспанської "Барселони" Ліонеля Мессі за 250 мільйонів євро. При цьому самому футболістові пропонували контракт на три роки із зарплатою 30 мільйонів євро на рік, не рахуючи бонуси. Про це пише іспанське видання El Mundo Deportivo. Мессі пропозицію російського клубу відхилив.

У яку саме команду пропонували перейти Мессі, не уточнюється. Повідомляється, що російський клуб вийшов на зв'язок з аргентинцем в період переговорів футболіста про продовження контракту з "Барселоною".

За умовами колишньої угоди Мессі з іспанським клубом (його термін закінчувався влітку 2016 року), сума відступних за цього гравця становила 250 мільйонів євро. Якби клуб, готовий заплатити такі гроші, домовився з Мессі про умови контракту, "Барселона" не змогла б перешкоджати угоді.

Мессі відхилив пропозицію російського клубу і домовився про продовження контракту з "Барселоною". Нова угода форварда буде діяти до 2018 року.

25-річний Мессі є вихованцем "Барселони". З цим клубом він п'ять разів перемагав у чемпіонаті Іспанії і тричі - в Лізі чемпіонів. Мессі є триразовим володарем "Золотого м'яча".

Зараз ви читаєте новину «Мессі відмовився продаватися росіянам за 250 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі