четвер, 17 липня 2008 14:15

Мессі таки зіграє на Олімпіаді

"Барселона" погодилася відпустити свого лідера Ліонеля Мессі в збірну Аргентини для участі в Олімпіаді-2008. Це рішення було ухвалене після чергового нагадування ФІФА про те, що клуби зобов"язані відпускати футболістів не старших за 23 роки в олімпійські збірні своїх країн.

Керівники "Барселони" не приховували, що вони не хотіли б, щоб 21-річний гравець брав участь в літніх Олімпійських іграх. Президент клубу Жоан Лапорта зізнався, що розраховував домовитися про це з головою Асоціації футболу Аргентини (AFA) Хуліо Грондоною, проте у результаті "Барселоні" довелося відпустити Мессі на Олімпіаду.

Олімпійський футбольний турнір пройде з 6 по 23 серпня, причому матчі в групах почнуться ще до офіційного відкриття Ігор-2008 (8 серпня). Суперниками збірної Аргентини на груповій стадії будуть команди Сербії, Австралії і Кот д"Івуару.

Що стосується "Барселони", то іспанській команді в серпні треба зіграти в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Перший матч пройде 12 або 13 серпня, а гра-відповідь - 26 або 27 числа, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Мессі таки зіграє на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі