середа, 24 грудня 2008 14:56

Мессі "прогуляв" тренування, щоб помститися наставнику "Барселони"

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі пропустив тренування команди як протест проти рішення головного тренера Хосепа Гвардьоли замінити його під час матчу з "Валенсією", повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com з посиланням на іспанську радіостанцію Rac-1. Ця гра відбулася 6 грудня, але новина про те, що Мессі не вийшов на тренування, щоб помститися головному тренерові, з"явилася тільки зараз.

Матч "Барселона" - "Валенсія" завершився перемогою каталонської команди з рахунком 4:0, а на 81-ій хвилині (коли всі голи вже були забиті) Гвардіола замінив Мессі на юного нападаючого Педро Родрігеса. В понеділок, 8 грудня, аргентинець не хотів їхати на тренування, але друзі переконали його відправитися на заняття.

Прибувши на тренувальну базу "Барселони", Мессі відмовився переодягатися і впродовж всього тренування дивився в роздягальні телевізор. Клуб пояснив відсутність форварда на занятті тим, що він нібито був на терапевтичних процедурах.

Пізніше Мессі і Гвардіола зустрілися і врегулювали конфлікт. Чи був аргентинський футболіст оштрафований за свій вчинок, не повідомляється.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Мессі "прогуляв" тренування, щоб помститися наставнику "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі