пʼятниця, 04 квітня 2008 18:08

Мессі готовий вийти на поле після травми стегна

Форвард іспанської "Барселони" Ліонел Мессі, який не грав з початку березня через травму стегну, розповів, що мріє повернутися на поле в півфінальному матчі Ліги чемпіонів, де його команда може зустрітися з "Манчестер Юнайтед".

Останні два тижні півзахисник іспанської "Барселони" Ліонель Месси інтенсивно тренувався у себе на батьківщині в Аргентині, а в четвер повернувся до Барселони, де і провів прес-конференцію.

- Було б здорово, якби ми пройшли в півфінал Ліги чемпіонів, - сказав Мессі. - А якщо там нас чекав би "Манчестер Юнайтед", це було б приголомшливо, адже це вона з кращих команд в світі. Але я сподіваюся повернутися на поле ще раніше. Якби рішення залежало від мене, я хотів би зіграти вже на цих вихідних, тому що відчуваю себе нормально, і я хотів би вийти в у матчі-відповіді проти "Шальке", хоч би на декілька хвилин.
.
Проте медична команда "Барселони" обережніша і вважає, що 20-річному футболістові не варто поспішати з поверненням на поле.

- Я в порядку і завершив всі етапи відновлення, - розповів аргентинець. - Нога добре мене слухається і, слава богу, скоро я повернуся. Я тренуватимуся ще пару днів за індивідуальною програмою, а потім приєднаюся до своїх товаришів по команді.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Мессі готовий вийти на поле після травми стегна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі