четвер, 09 листопада 2017 17:48

Мессі дав обіцянку на випадок виграшу Аргентиною Кубку світу

Форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі дав обіцянку щодо КС-2018.

Про це повідомляє TyC Sports.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через "кривавого" Мессі збірна Аргентини боїться їхати в Росію

"Мене ніколи не покидала віра в те, що потрапимо на Кубок світу. Але я думав, ми забезпечимо собі місце у фінальній частині ще до останнього матчу з Еквадором.

Якщо станемо чемпіонами світу, обіцяю, що пройду паломницьким шляхом до церкви Святого Миколая. Ми всі хочемо виграти світову першість", - заявив нападник.

Церква Святого Миколая знаходиться в декількох десятках кілометрів від міста Росаріо, в якому народився Мессі. Ця місцевість відома явищами Діви Марії.

Це вже не перша обіцянка, яку дали футбольні зірки в разі досягнення певного успіху. Зокрема, український тренер Роман Григорчук, який працює з азербайджанською "Габалою", одягнув кепку-аеродром. Він пообіцяв, що коли повернеться на батьківщину, на першій прес-конференції одягне козацьку шапку.

А ось інший український фахівець, В'ячеслав Грозний, тренер Павлодарського "Іртиша", емоційно відзначив вихід у єврокубки. У матчі 33-го туру чемпіонату Казахстану "Іртиш" мінімально обіграв карагандинський "Шахтар", 1:0 і посів 4-те місце турнірної таблиці, випередивши на очко "Тобол". У роздягальні після матчу з "Шахтарем" 70-річний Грозний станцював лезгинку. Народний кавказький танець тренер регулярно танцював після перемог російського "Терека" (нині - "Ахмат"), де працював з 2008-го по 2009 рік.

Ще одним прикладом гучної обіцянки став російський екс-тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв. На початку 2005 року він пообіцяв збрити вуса, якщо команда виграє Кубок УЄФА. Всупереч очікуванням, команда виграла трофей. На зворотньому шляху тренера обступили журналісти з бритвами, але від виконання обіцянки тренер відмовився.

Півзахисник італійського "Наполі" Марек Хамшик, власник зачіски "ірокез", пообіцяв збрити цей предмет гордості, якщо переможе в матчі над туринським "Ювентусом". Команда перемогла. Хамшик виконав обіцянку прямо в роздягальні, поставши перед фанатами в новому вигляді.

 

На Євро-2012 року на жертви був готовий форвард збірної України Марко Девич. У вирішальному поєдинку проти команди Англії для виходу у чвертьфінал українцям потрібна була тільки перемога, і Девич пообіцяв в її випадку не голитися півроку. Але не склалося: українцям завадили англійці та угорський арбітр, який скасував чистий гол "синьо-жовтих".

Слово дотримав тренер італійського "Кротоне" Давида Нікола. Він обіцяв проїхати всю Італію з півночі до півдня на велосипеді, якщо його команда залишиться в Серії А. Проїхав 1300 км. Поїздку присвятив синові, який кілька років тому загинув у 14 років, потрапивши на велосипеді під автомобіль.

Нинішній наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека пообіцяв прийти на прес-конференцію в костюмі Зорро, якщо команда вийде до плей-оф Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Мессі дав обіцянку на випадок виграшу Аргентиною Кубку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі