четвер, 02 жовтня 2008 13:04

Мер Запоріжжя вставить футболісту "Металурга" зуб

Гра запорізького "Металургу" в Дніпропетровську так сподобалася запорізькому мерові Євгену Карташову, що він вирішив проявити жест доброї волі до півзахисника рідної команди, який постраждав під час гри.

Тарасу Степаненко в грі останньому турі чемпіонату України між "Дніпром" і "Металургом" вибили зуб. Такі травми у футболістів трапляються частенько. Але цього разу вона запам"ятається надовго.

Євген Карташов завжди вболівав за "Металург". Спеціально приїхав до Дніпропетровська, щоб подивитися на гру, а заразом оцінити недавно відкритий в цьому місті стадіон. Як тільки стало ясно: "Металург" переміг (2:1), - на хвилі емоцій запорізькому мерові прийшла в голову несподівана думка.

- Зуб, який вибили Степаненко, - за мій рахунок! - заявив він після матчу. - Всі квитанції від стоматолога - мені на стіл.

Різець Степаненко втратив в зіткненні з нападаючим господарів Андрієм Воробеєм. За словами Тараса, опонент "зачепив" його ліктем.

- Я втратив передній зуб. Гру не зупиняли, поки м"яч не вибили за поле. Командний лікар мене оглянув, і я зміг продовжити боротьбу. Зуб забрав на пам"ять, зараз він лежить у мене удома, - розповів кореспондентам "КП" сам Степаненко. - Хто вибив, відразу не зрозумів. Тільки удар відчув і почув, як хруснув зуб. Зорієнтувався на повторі - виявляється, Воробей.

Зараз Тарас між тренуваннями бігає до стоматолога. Вислів мера він серйозно не сприйняв і вважає, що його новий зуб сплатить футбольний клуб. Але мер Запоріжжя від своїх слів не відмовляється, тим більше що обіцянку дав у присутності дніпропетровського міського голови Івана Куліченка.

Як з"ясував кореспондент "КП", Степаненко вставляє собі зуб з металокераміки. Послуги стоматолога запорізькому мерові обійдуться приблизно в 900 гривень.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Мер Запоріжжя вставить футболісту "Металурга" зуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі