пʼятниця, 04 грудня 2009 18:46

Менні Пакіао погодився на бій з Флойдом Мейуезером

Менні Пакіао погодився на бій з Флойдом Мейуезером

Філіппінець Менні Пакіао, якого вважають найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, дав принципову згоду на бій з американцем Флойдом Мейуезером, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. Поєдинок повинен відбутися 13 березня 2010 року. Де і в рамках якої вагової категорії пройде бій, поки невідомо.

Видання fightnews.com посилається на адвоката Пакіао Чжена Акала, який повідомив про те, що філіппінець готовий битися з Мейуезером. Агентству Associated Press цю інформацію підтвердив радник Пакіао Майкл Конс.

Недавно боксер зустрічався зі своїм промоутером Бобом Арумом, який виклав умови поєдинку з Мейуезером. Пакіао попросив змінити деякі незначні умови, але відзначив, що готовий вийти на ринг 13 березня наступного року.

Офіційно контракт на поєдинок поки не підписаний, але очікується, що це відбудеться найближчим часом. Планується, що 11 січня в Нью-Йорку відбудеться прес-конференція за участю Пакіао і Мейуезера, де і буде офіційно оголошено про бій.

В даний час Пакіао, якому 17 грудня виповниться 31 рік, володіє титулом чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) у вазі до 66,7 кілограма. Він завоював цей титул 14 листопада, перемігши технічним нокаутом Мігеля Анхеля Котто з Пуерто-Ріко. Всього Пакіао провів 55 боїв, взяв 50 перемог (38 - нокаутом), потерпів три поразки і два поєдинки звів внічию.

32-річний Мейуезер довгий час вважався найкращим боксером не залежно від вагової категорії, але в 2008 році оголосив про завершення кар"єри. Американець повернувся на ринг 19 вересня 2009 року, перемігши за очками мексиканця Хуана Мануеля Маркеса. На рахунку Мейуезера 40 боїв і 40 перемог (35 - нокаутом).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Менні Пакіао погодився на бій з Флойдом Мейуезером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі