четвер, 14 листопада 2019 09:19

"Мені шкода загиблих як з боку України, так і з Росії" — захисник збірної

"Мені шкода загиблих як з боку України, так і з Росії" — захисник збірної
Ігор Пластун вже другий сезон виступає у бельгійському чемпіонаті. Фото: з відкритих джерел

Захисник збірної України і бельгійського "Гента" Ігор Пластун поділився думками щодо подій на Сході України.

"Можу тільки сказати, що мені дуже шкода людей і сім'ї загиблих. І з боку України, і точно так само з боку Росії. Там точно так же сидить чиясь мати. Точно така ж, як і моя мати. Вона переживає за свого сина, якого, можливо, відправляють в Донецьк не по своїй волі. І він там якимось чином гине. Ось це людська трагедія.

А політика, ясно для всіх, – справжній бруд. В якій незрозумілі люди, які нічого собою не являють, розпоряджаються тисячами. Пишаюся своєю країною і своїми громадянами, які можуть взяти, піднятися і намагатися щось змінити. Але бруд не дає цим змінам стати прозорими і чесними.

Це найбільша трагедія нашої країни. Через неї наша країна не може почати шлях нагору. А кидатися словами, що в Росії покидьки, ніколи не стану. Упевнений, в цій країні живе багато порядних нормальних людей, як і у нас. А верхівки вирішують свої глобальні корупційні схеми, через які страждають звичайні прості люди", – цитує Пластуна "tribuna".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер збірної України став вперше батьком

Ігор Пластун є вихованцем столичної "Оболоні". Грав за "Карпати" та болгарський "Лудогорець". Нинішнім клубом захисника є бельгійський "Гент". В цьому сезоні українець провів 13 матчів, а яких забив 2 м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «"Мені шкода загиблих як з боку України, так і з Росії" — захисник збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі