пʼятниця, 11 квітня 2014 17:58

"Мені ніхто не телефонував" - Гусєв про відмову збірної України від товариських матчів

"Мені ніхто не телефонував" - Гусєв про відмову збірної України від товариських матчів
Олег Гусєв gazeta.ua

Футболіст збірної України та київського "Динамо" Олег Гусєв з оптимізмом дивиться на відбір до Євро-2016. Нагадаємо, синьо-жовті зіграють в одній групі з Іспанією, Словаччиною, Білорусією, Македонією та Люксембургом.

"Наші шанси високі, як ніколи, - каже Гусєв на зустрічі з вболівальниками. - Почнемо з того, що з групи на Євро цього разу виходить дві команди напряму без плей-офф.

Чесно зізнаюся, що за весь час, який я виступаю за збірну, теперішня команда одна з найсильніших за складом. Я з великим оптимізмом дивлюся на цей відбір і сам чемпіонат Європи. У цієї збірної велике майбутнє".

Нещодавно пройшла презентація нового комплекту домашньої екіпіровки збірної України. Тоді ж наставник команди Михайло Фоменко заявив, що футболісти відмовилися від товариського турне Південною Америкою. Серед наших суперників значилися збірні Венесуели, Південної Кореї та Аргентини.

"Якщо чесно, то до мене ніхто не телефонував і не запитував моєї думки. Напевне, в інших гравців питали і хтось висловився негативно", - зазначив Гусєв.

Можливий варіант за яким збірна України зіграє проти Каталонії 22 чи 23 травня. Фоменко заявив, що національна команда проведе збір навіть, якщо не знайде спаринг-партнера.

Зараз ви читаєте новину «"Мені ніхто не телефонував" - Гусєв про відмову збірної України від товариських матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі