понеділок, 22 грудня 2008 18:44

Менеджер Повєткіна обіцяє бій свого підопічного з Холіфілдом

Володимир Хрюнов, менеджер росіянина Олександра Повєткіна, заявив про бажання організувати поєдинок свого підопічного з колишнім абсолютним чемпіоном світу Евандером Холіфілдом. На даний момент Повєткін, який володіє статусом обов"язкового претендента на титул чемпіона світу IBF, проходить курс відновлення після травми ступні, яку він отримав перед запланованим боєм з Володимиром Кличком.

"Валуєв - це наш перший чемпіон-важкоатлет, він робить велику справу. На жаль, ще є люди, не охочі визнавати успіхи російського боксу. Я б сам хотів, щоб мій підопічний Олександр Повєткін незабаром зустрівся з Холіфілдом. Американець - легендарний боксер, який здобув широку популярність після бою з Майком Тайсоном.

Після суботнього поєдинку я зайшов в роздягальню, потиснув Миколі руку і привітав з перемогою. І, у свою чергу, запросив Холіфілда в Чехів. З великою вірогідністю можу сказати, що наступний бій Холіфілда відбудеться саме в Чехові", - сказав Хрюнов.

Нагадаємо, що в минулу суботу в Цюріху Евандер Холіфілд зазнав поразки вирішенням більшості суддів від чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA Миколи Валуєва.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Повєткіна обіцяє бій свого підопічного з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі