вівторок, 21 вересня 2021 08:29

"Мене не мотивують гроші, не мотивують титули" - Усик про бій проти Джошуа

"Мене не мотивують гроші, не мотивують титули" - Усик про бій проти Джошуа
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Український боксер 34-річний Олександр Усик поділився очікуваннями від чемпіонського поєдинку в суперважкій вазі проти британця Ентоні Джошуа.

Усик не вважає себе аутсайдером поєдинку та хоче стати чемпіоном світу.

"Я не думаю про те, що я андердог. Я готувався до бою, пройшов дуже складний тренувальний табір. Андердог, що не андердог - я виходжу і роблю те, що роблю. Я дуже люблю боксувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лопес не збирається більше битися з Ломаченком

Я взагалі не думаю, хто що буде робити. Коли ми вийдемо на ринг 25 вересня, тоді все буде видно. А до цього хто що думає, які плани будує - нехай будують .

Все, заради чого я це роблю, - це щоб стати чемпіоном в суперважкій вазі. Мене не мотивують гроші, не мотивують титули. Мене мотивує те, що я роблю, і конкретно бокс. Все, що буде після цього, - це побічний ефект моєї праці", - цитує Усика Garneksports.

Олександр Усик і Ентоні Джошуа вийдуть на ринг 25 вересня в Лондоні, на арені стадіону "Тоттенгема" Українець спробує відібрати у британця пояса WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі.

Для Усика майбутній бій стане третім у суперважкій вазі. У двох перших поєдинках в новій ваговій категорії українець перемагав Чазз Уїзерспуна і Дерека Чісору.

Зараз ви читаєте новину «"Мене не мотивують гроші, не мотивують титули" - Усик про бій проти Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі