четвер, 29 січня 2009 13:13

Мексиканці використають магію вуду проти футболістів збірної США

Мексиканська газета Record запропонувала футбольним уболівальникам використовувати ляльок вуду, щоб допомогти збірній країни обіграти команду США в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. Газета, яка назвала магію вуду "секретною зброєю" мексиканських фанатів, організовує роздачу ляльок у формі футболістів збірної США. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

Record планує роздати 8,7 тисяч ляльок. Американський рітейлер Radio Shack, який спочатку збирався брати участь в акції, відмовився поширювати фігурки футболістів. Radio Shack мав намір підтримати мексиканську збірну і тим самим збільшити свою популярність в Мексиці, але, ознайомившись з деталями акції, припинив співпрацю з виданням, повідомляє The Canadian Press.

Газета запропонувала уболівальникам представити на місці ляльки гравця з команди США. Фанатам рекомендується встромляти в ляльок шпильки або відрізувати фігуркам футболістів ноги. Передбачається, що це повинно допомогти мексиканській збірній обіграти американців, чого не траплялося з 2000 року.

На офіційному сайті газети Record запущено інтернет-голосування з приводу акції. Читачам пропонується відповісти на питання, чи допоможе використання ляльок вуду збірній Мексики. На момент написання замітки найпопулярнішою була відповідь "Не допоможе, програють у будь-якому випадку". На другому місці знаходився варіант відповіді "Звичайно, допоможе, будь-яка допомога хороша".

Матч Мексика - США пройде 11 лютого 2009 року в американському Коламбусі. Надалі Record планує випускати ляльки вуду, що втілюють футболістів інших суперників мексиканської збірної у відбірному турнірі ЧС-2010: Тринідаду і Тобаго, Гондурасу, Сальвадору і Коста-Ріки.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканці використають магію вуду проти футболістів збірної США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі