субота, 08 лютого 2014 16:59

"Мбокані не дружить з головою" - Ящук

"Мбокані не дружить з головою" - Ящук
"Мбокані володіє винятковими даними як для форварда" - Олег Ящук ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Український гравець бельгійського футбольного клубу "Вестерло" Олег Ящук розповів "Динамоманії" про Дьємерсі Мбокані.

"Мбокані починав європейську кар'єру в "Андерлехті" і починав дуже непогано. Відразу став забивати, в одній з перших ігор оформив хет-трик, але у нього виникли проблеми з коучем. Мбокані довелося швидко залишити "Андерлехт". Він перейшов у "Стандард" і там розійшовся не на жарт. Мбокані володіє винятковими даними як для форварда.

Чудово грає головою, володіє гольовим чуттям, корпус ставить так, що не доберешся. Також Мбокані не ухиляється від чорнової роботи, відпрацьовує ззаду. Ось тільки є у нього одна вада - з головою він не дружить. Мбокані чинить так, як вважає за потрібне.

З тренерами у нього часто виникали проблеми. З цієї причини він не затримався в "Вольфсбурзі" і "Монако". А гравець - то досить пристойний. Я бачив чимало його ігор за "Стандард" у Лізі чемпіонів. Словами не передати, що він витворяв проти захисників "Ліверпуля". Він з ними як з дітьми розправлявся.

Мбокані легко грав би в англійському чемпіонаті, більше того - був би на хорошому рахунку там! Якщо до нього знайти підхід, приборкати його, Мбокані дуже корисний. Сподіваюся, що Київ йому дуже сподобається, і він затримається у "Динамо" надовго."

Мбокані влітку 2013-го перейшов до київського "Динамо" з бельгійського "Андерлехту".

Зараз ви читаєте новину «"Мбокані не дружить з головою" - Ящук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі