пʼятниця, 21 червня 2013 08:37

"Маямі" вдруге поспіль став чемпіоном НБА

"Маямі" вдруге поспіль став чемпіоном НБА
"Майамі" обіграв "Сан-Антоніо" в сьомому матчі фінальної серії. Фото: afp.com

Клуб "Маямі Хіт" виграв чемпіонат НБА. Як повідомляє офіційний сайт ліги, в сьомому матчі фінальної серії плей-офф, що відбувся в ніч на 21 червня, "Маямі" обіграв "Сан-Антоніо Сперс" з рахунком 95:88 (18:16, 28:28, 26:27, 23:17).

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став форвард "Маямі" Леброн Джеймс, який зробив дабл-дабл (37 очок + 12 підбирань). Його партнер по команді Дуейн Уейд набрав 23 очки і зробив 10 підбирань. У складі "Сан-Антоніо" дабл-даблами відзначилися Кавай Леонард (19 очок + 16 підбирань) і Тім Данкан (24 очки + 12 підбирань).

Найціннішим гравцем фінальної серії був визнаний Леброн Джеймс. Нападник "Маямі" був удостоєний цієї нагороди другий рік поспіль.

"Майамі" завоював чемпіонський титул НБА вдруге поспіль; роком раніше баскетболісти "Хіт" у фінальній серії з п'яти матчів виявилися сильнішими за "Оклахоми-Сіті Тандер". Всього в історії "Маямі" три титули чемпіонів ліги - перший з них був здобутий в 2006 році.

Зараз ви читаєте новину «"Маямі" вдруге поспіль став чемпіоном НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі