четвер, 24 липня 2008 13:42

Матузалем радий повернутися до Італії після України та "Сарагоси"

Новий півзахисник "Лаціо" Франселіно Матузалем готовий підкорити Італію після 4-річної відсутності. Через травму коліна футболіст майже не грав минулого року, але заявляє, що цього сезону покаже себе, повідомляє sport.com.ua.

"Після трьох років, проведених в Україні, і останнього сезону в "Сарагосі", "Лаціо" для мене відмінний шанс, - сказав бразилець. - Я радий носити футболку такого престижного клубу. Перший тренувальний день пройшов відмінно. Поки що я тут тільки в оренді на рік, але зроблю все, щоб залишитися. Я хочу знову переживати радість від футболу після складного сезону та травми коліна, сподіваюся повернутися на високий рівень. З "Лаціо" я хочу виграти якомога більше ігор, повернутися на вершину турнірної таблиці, а також повернутися в свою збірну".

Матузалем вже грав у Італії до переходу в донецький "Шахтар". Він виступав за такі клуби як "Парма", "Наполі", "П"яченца", "Брешіа".

Тим часом, "справа Матузалема" ще не закінчена. "Шахтар" не згоден з сумою в 7,5 млн євро за перехід гравця до "Сарагосу", встановленою ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «Матузалем радий повернутися до Італії після України та "Сарагоси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі