середа, 05 березня 2008 11:43

Матерацці виграв суд у справі про удар Зідана (ФОТО)

 
Захисник збірної Італії з футболу Марко Матерацці виграв суд у англійського видання The Daily Star у справі, пов"язаній з головним скандалом чемпіонату світу 2006 року. Газета написала, що Матерацці спровокував Зінедіна Зідана, що ударив італійця головою в груди, назвавши матір француза повією-терористкою.

Згодом Матерацці зізнався, що перш ніж Зідан ударив його головою в груди, він образив сестру капітана збірної Франції, але не говорив про його матір і не вживав слова "терорист". Не зважаючи на це, The Daily Star не опублікувала спростування і не вибачилася перед італійцем. У липні 2007 року (через рік після фіналу ЧМ-2006) Матерацці подав на видання до суду.

За словами адвоката італійського футболіста Стівена Хеффера, The Daily Star погодилася вибачитися перед Матерацці на сторінках газети, а також зробити відповідну заяву в суді. Крім того, видання компенсує гравцеві моральний збиток (сума не називається) і витрати на судові витрати.

Інцидент за участю Марко Матерацці та Зінедіна Зідана відбувся в додатковий час фінального матчу ЧМ-2006 Італія - Франція. Арбітр зустрічі Орасио Елісондо вилучив капітана французької команди, і в результаті італійці виграли фінальний матч у серії пенальті, повідомляє інтернет-видання goal.com.
Зараз ви читаєте новину «Матерацці виграв суд у справі про удар Зідана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі