вівторок, 22 жовтня 2019 20:11

Матчі "Шахтаря" з "Динамо" Загреб вирішать долю другого місця в групі

Матчі "Шахтаря" з "Динамо" Загреб вирішать долю другого місця в групі
Луїш Каштру у своєму дебютному сезоні в Лізі чемпіонів може вийти з групи. Фото: Фк "Шахтар".

Матчі 3-4 туру Ліги чемпіонів будуть мати вкрай важливе значення для "Шахтаря". Команда Каштру має зробити серйозну заявку на вихід до плей-оф Ліги чемпіонів в матчах з прямими конкурентом "Динамо" Загреб. Обидві команди мають по одній перемозі над "Аталантою" та поразку від "Ман Сіті"

"Гірники" почали турнір домашнім матчем проти чемпіона Англії. Шансів у "гірників" не було хоч щось протиставити команді Гвардіоли - легка перемога "Манчестер Сіті" 3:0.

В другому турі підопічні Каштру мали важкий виїзд в Італії. "Аталанта" володіла ініціативою протягом всьому матчу, не реалізувала пенальті, але припустилася двох помилок, які не дозволили набрати хоч одне очко.

"Динамо" Загреб в першому турі розніс "Аталанту" 4:0. В другому матчі чемпіон Хорватії гідно виглядав в Англії, інтрига в матчі була до останньої хвилини. Але клас "Ман Сіті" виявився вищим - 2:0.

Тепер саме чемпіон Хорватії та чемпіон України в очних матчах мають з'ясувати, хто з ним більше гідний зайняти другу місце та піти у весну Ліги чемпіонів.

Перший матч "Шахтаря" з "Динамо" Загреб відбудеться 22 жовтня. А гра у Хорватії через 2 тиждні.

Зараз ви читаєте новину «Матчі "Шахтаря" з "Динамо" Загреб вирішать долю другого місця в групі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі