понеділок, 03 листопада 2008 17:43

Матчі Кубка УЄФА в Італії транслює порноканал

Матч другого туру групового турніру Кубка УЄФА між московським "Спартаком" і "Удінезе" в Італії покажуть на одному з платних порноканалів. Річ у тім, що з кінця минулого сезону 36-річний підприємець Мазко Кріспіно, власник телеканалу, який спеціалізується на фільмах порнографічного змісту, вирішив викупляти права на окремі виїзні матчі Кубка УЄФА за участю італійських команд, повідомляє gazeta.ru з посиланням на Sportbox.ru.

У цьому розіграші трофея бізнесмен вже вкрай вигідно купив права на матч "Бенфіка" - "Наполі", заробивши на його показі близько 1 млн. євро. Окрім зустрічі "Спартака" і "Удінезе" в найближчий четвер, канал 27 листопада покаже матч "Портсмут" - "Мілан".

Вболівальники італійських клубів, які не мають постійного доступу на платний канал, мають можливість купувати одноразові картки для проглядання футбольних матчів за умови наявності у них декодера. Так, вартість перегляду матчу "Бенфіка" - "Наполі" склала 20 євро.

Зараз ви читаєте новину «Матчі Кубка УЄФА в Італії транслює порноканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі