субота, 08 листопада 2008 12:40

"Матч з "Арсеналом" для нас архіважливий" - Фергюсон

Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон вважає, що суботній матч з "Арсеналом" буде ключовим для сподівань його команди на титул. "Каноніри" не можуть отримати перемогу вже три матчі поспіль і їм є, що доводити в битві з принциповим супротивником. МЮ, у свою чергу, відстає від лідерів "Челсі" та "Ліверпуля" на 5 очок і хоче скоротити розрив.

"Думаю, цей матч з "Арсеналом" ключовий для нас, - сказав сер Алекс. - Ми повинні вигравати свої матчі. Потрібно бути стабільними з цієї миті і до кінця сезону. Нам потрібно скоротити відставання від "Ліверпуля" та "Челсі". Я не збираюся думати про те, що важливо для "Арсеналу". Мене цікавить те, що важливо для "Манчестер Юнайтед".

Ми б"ємося за перемогу в чемпіонаті, як і "Арсенал", і завтра ми битимемося за перемогу. Якщо ви думаєте, що ми підійдемо до цього матчу легко, тому що у ФК "Арсенал" декілька травмованих гравців, ви помиляєтеся. Це буде важкий матч, як завжди".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Матч з "Арсеналом" для нас архіважливий" - Фергюсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі