Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 14:08

Матч України та Франції обслуговуватиме іспанець Канталехо

2 червня у Парижі збірна України проведе черговий матч відбору до Євро-2008 проти Франції. Головним арбітром на цей поєдинок призначено іспанця Луїса Медіну Канталехо, 43 роки, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Канталехо вважається одним з кращим європейських рефері. Він регулярно обслуговує матчі Ліги чемпіонів та відбору до Євро-2008. Йому також довіряють матч між "Реалом" та "Барселоною".

В 1/8 фіналу Мундіалю 2006 року між Італією та Австралією Канталехо призначив пенальті в ворота останніх на заключній хвилині гри. Той гол став вирішальним у зустрічі. Дискусії щодо того епізоду тривають і нині.

Цей же іспанський суддя був резервним під час фіналу Кубка світу у Німеччині. За словами офіційних представників ФІФА, саме він порадив головному арбітру Орасіо Елісондо вилучити Зінедіна Зідана за удар головою у груди Марко Матерацці.

На чемпіонаті світу серед 20-річних Канталехо обслуговував матч України з Туреччиною (2:2). На 8-й хвилині він призначив пенальті у наші ворота, а на 37-й - за друге попередження вилучив Сергія Силюка.

Зараз ви читаєте новину «Матч України та Франції обслуговуватиме іспанець Канталехо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути