вівторок, 10 лютого 2009 11:18

Матч Україна - Словаччина покаже ТРК "Україна"

Матч Україна - Словаччина покаже ТРК "Україна"
Сьогодні національна збірна України з футболу проведе перший матч у рамках XII Міжнародного товариського турніру, який пройде на Кіпрі 10-11 лютого. Першим суперником нашої команди буде збірна Словаччини. Початок матчу о 19:00, пряма трансляція на ТРК "Україна".

Турнір на Кіпрі - перший тренувальний збір підопічних Олексія Михайличенка в цьому році. Саме з нього починається підготовка до вирішальних матчів відбіркового циклу чемпіонату світу-2010, який поновиться 1 квітня, коли українці зіграють проти збірної Англії.

Враховуючи той факт, що на Кіпрі доведеться провести два поєдинки за два дні, тренерський штаб викликав 24 гравця. Серед них - один дебютант - захисник дніпропетровського "Дніпра" Павло Пашаєв. Цікаво і те, що у списках знаходиться хавбек "Дніпра" Руслан Ротань, який востаннє виступав за збірну рік тому, - у товариському матчі проти Кіпру (1:1).

А.Михайличенко не зможе розраховувати в кіпрських матчах на Андрія Шевченка. За словами тренера, напередодні свого відїзду до Києва форвард був травмованим. Серед помітних імен також слід зазначити відсутність динамівців Станіслава Богуша та Олега Гусєва, гравця "Ворскли" Григорія Ярмаша, а також кримчанина Дениса Голайдо, які тільки-но відновлюються після травм.

Відзначимо, що сьогодні збірна України вперше зіграє у новій формі, яку презентували минулого тижня.

Нагадаємо, після трьох матчів кваліфікації збірна України займає третю позицію в 6-ій групі, маючи в своєму активі сім очок. Стільки ж набрали хорвати, які мають на матч більше.

2000.net.ua, liga.net

Зараз ви читаєте новину «Матч Україна - Словаччина покаже ТРК "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі