пʼятниця, 12 жовтня 2007 16:27

Матч Росія-Англія розсудить арбітр, який побачив конфлікт Зідан-Матерацці

Матч відбірного турніру Євро-2008 Росія - Англія судитиме Луіс Медіна Кантальєхо, повідомляєLenta.Ru з посиланням на видання "Советский Спорт" Іспанський рефері був помічником головного арбітра фіналу ЧМ-2006 Орасіо Елісондо, і саме Кантальєхо повідомив Елісондо про те, що Зідан ударив головою в груди Марко Матерацці. Після цього Зідан отримав червону картку.

"Советский Спорт" повідомив про призначення Кантальєехо на матч Росія - Англія з посиланням на Федерацію футболу Іспанії (RFEF). На офіційному сайті УЄФА інформації про арбітрів, які обслуговуватимуть зустріч, поки немає.

Крім участі в головному скандалі ЧМ-2006 Кантальєехо запам"ятався тим, що судив на цьому турнірі матч 1/8 фіналу Італія - Австралія. У першому таймі він вилучив Марко Матерацці, а на останніх хвилинах додаткового часу призначив у ворота австралійців пенальті, який багато хто назвав спірним. 11-метровий удар реалізував Франческо Тотті. Тоді Італія вийшла в 1/4 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Матч Росія-Англія розсудить арбітр, який побачив конфлікт Зідан-Матерацці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі