пʼятниця, 02 листопада 2007 13:34

Матч Росія - Англія дивилося чверть населення Росії

Розмір ТБ-аудиторії відбірного матчу Євро-2008 Росія — Англія склав близько 34 млн. глядачів, що є рекордним показником, повідомляє championat.ru. За даними аналітичного агентства CK, основна кількість вболівальників дивилася футбол вдома. Окрім цього, за грою біля телеекранів стежили в спорт-барах, ресторанах, розважальних центрах, офісах, гуртожитках, інтернатах, лікарнях, військових частинах, на вокзалах і т.д.

Телевізійному аншлагу багато в чому сприяла відповідна інформаційна підтримка безпосередньо на Першому каналі і піднятий ажіотаж напередодні гри в більшості інших провідних ЗМІ та в Інтернеті. Крім того, на відміну від практично всіх спортивних трансляцій на Першому каналі останніх років, включаючи чемпіонат Росії, ця зустріч була показана в прямому ефірі на всій території (у всіх часових поясах) країни.

Раніше рекордний показник дорівнював 28 мільйонам чоловік. Саме таку аудиторію зібрав стиковий матч Євро-2004 Росія — Уельс, що відбувся 15 листопада 2003 року.

Зараз ви читаєте новину «Матч Росія - Англія дивилося чверть населення Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі