пʼятниця, 13 липня 2007 13:44

Матч "Шахтар" - "Динамо" судитиме рефері фіналу Ліги чемпіонів Фандель

Матч першого туру Чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" обслуговуватиме німецька бригада арбітрів на чолі з одним з найвідоміших європейських арбітрів Хербертом Фанделем, 43 роки. Допомагати Фанделю будуть його співвітчизники Георг Шальк і Роберт Хартман, повідомляє www.sport.com.ua.

Запрошення іноземного арбітра, за словами виконавчого директора ПФЛ Анатолія Попова, було ініційоване донецьким "Шахтарем". Якби "Динамо" не підтримало "гірників", матч судив би український рефері.

В останній час цей арбітр двічі виходив на авансцену. Фандель, який входить в "Топ-групу" арбітрів УЄФА, судив останній фінал Ліги чемпіонів, у якому італійській "Мілан" переміг з рахунком 2:1 англійський "Ліверпуль". Є на його рахунку і фінал Кубка УЄФА 2005/2006 ("Севілья" - "Мідлсбро" - 4:0).

Зовсім недавно Фандель став жертвою нападу з боку уболівальника збірної Данії під час матчу кваліфікаційного раунду Євро-2008 Данія – Швеція. Витівка уболівальника коштувала данцям технічної поразки, а також проведення наступних домашніх поєдинків відбору на нейтральних полях.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Динамо" судитиме рефері фіналу Ліги чемпіонів Фандель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі