середа, 01 жовтня 2008 12:38

Матч "Шахтар" - "Барселона" охоронятимуть 750 міліціонерів

Сьогодні, 1 жовтня, на стадіоні "Олімпійський" у Донецьку на матчі Ліги Чемпіонів між командами "Шахтар" (Донецьк, Україна) і "Барселона" (Барселона, Іспанія) охороняти громадський порядок будуть близько 750 міліціонерів і військовослужбовців внутрішніх військ МВС.

Як повідомили УНІАН у відділі зв`язків з громадськістю Головного управлінням МВС України в Донецькій області, міліція вживе всіх заходів для підтримки належного громадського порядку на стадіоні, прилеглої території та в місті загалом.

У ГУ МВС зазначили, що на матч очікується приїзд великої кількості вболівальників з різних областей України, а також з-за кордону.

Тому міліція Донецької області звернулася до всіх любителів футболу і жителів "з переконливим проханням бути взаємно ввічливими та коректними, не допускати порушень громадського порядку, підкорятися законним вимогам працівників міліції".

champion

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Барселона" охоронятимуть 750 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі