вівторок, 04 листопада 2008 18:01

Матч "Металіст" - "Герта" судитиме власник мережі супермаркетів

Матч групового турніру Кубка УЄФА "Металіст" - "Герта" обслуговуватиме голландська бригада арбітрів на чолі з 35-річним Бйорном Куйперсом.

Бйорн - арбітр в другому поколінні, його батько також судив матчі вищого дивізіону чемпіонату Голландії. Разом з ним Бйорн володіє мережею супермаркетів С1000, яка була визнана кращою в голландському місті Олдензаал.

Одного разу Бйорн сказав, що якби його тато продовжував судити у наш час, то в матчах, який він проводить, він вилучав би по 5 чоловік за гру. Дивно, але цю жорсткість і принциповість Куйперс-молодший не успадкував. За всю міжнародну кар"єру (16 матчів) він показав лише одну червону картку. У жовтні Бйорн провів 5 матчів в чемпіонаті Голландії, в середньому показуючи менше двох жовтих карток за гру.

В середньому, один раз за 5 матчів Куйперс указує на "крапку".

Цього року, 18 вересня, Куйперс судив гру першого раунду кубка УЄФА, в якій нинішній суперник "Металіста" по груповому турніру, "Бенфіка", програла в гостях "Наполі". Тоді арбітр показав кожній з команд-суперниць по одній жовтій картці.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Матч "Металіст" - "Герта" судитиме власник мережі супермаркетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі