понеділок, 09 лютого 2009 15:20

Матч "Динамо" - "Валенсія" покаже "Інтер"

Матч "Динамо" - "Валенсія" покаже "Інтер"
Перший матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА "Динамо" (Київ, Україна) - "Валенсія" (Іспанія), який відбудеться 18-го лютого в Києві на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського, на території України в прямому ефірі транслюватиме телеканал "Інтер". Початок о 19.00 (час київський).

Також телеканал "Інтер" покаже матч-відповідь команд. Зустріч "Валенсія" - "Динамо" пройде 26-го лютого у Валенсії на стадіоні "Месталья". Початок о 22.30.

На перший матч "Динамо" - "Валенсія" квитки надійшли у продаж ще 28 січня. Вартість квитків, залежно від вибраного сектора, складає 30, 40, 60, 80, 100, 150 і 200 гривень.

Для володарів абонементів (їх необхідно пред"явити касиру) на домашні матчі "Динамо" в сезоні 2008/09 тимчасово зарезервовані місця. Броня знімається за три дні до початку матчу.

Домашній матч київського "Динамо" з іспанською "Валенсією" обслуговуватимуть бельгійці на чолі з Сержом Гюмьєнні. Матч-відповідь у Валенсії 26 лютого - словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміной.

ФК "Динамо" (Київ), uasport.net

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Валенсія" покаже "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі