Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 12:52

Матч "Баварії" і збірної Німеччини стане прощальним для Кана

Футбольний союз Німеччини (ФСГ) домовився з "Баварією" про проведення 2 вересня матчу, в якому легендарний голкіпер Олівер Кан попрощається з професійним футболом. Зустріч національної збірної Німеччини з мюнхенським клубом відбудеться на домашній арені "Баварії" і покликана відзначити видатні заслуги легендарного воротаря перед клубом і національною командою.

- Для мене буде украй непросто піти з футболу після 20 років, але я з цікавістю чекаю 2 вересня. Це буде чудовий поєдинок, - цитує 38-річного голкіпера uefa.com.

Разом з "Баварією", в яку він перейшов у 1994 році з "Карлсруе", Кан виграв сім чемпіонатів Німеччини і п"ять кубків країни. Всього він провів 349 матчів у бундеслізі - більше, ніж будь-який інший воротар в елітному німецькому дивізіоні. Крім того, в активі Кана - перемоги в Лізі чемпіонів-2000/01 і Кубку УЄФА-1995/96. З 2002 по 2004 рік

Кан виконував обов"язки капітана збірної Німеччини, з якою виграв срібні і бронзові медалі чемпіонатів світу 2002 і 2006 років відповідно.

- Ми раді, що зможемо гідно попрощатися з Олівером після 20 років професійної роботи, - заявив президент "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге. - Він зробив неоцінимий внесок в історію ФСГ, "Баварії", "Карлсруе" і всього німецького футболу.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Баварії" і збірної Німеччини стане прощальним для Кана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути