понеділок, 13 липня 2020 08:52

Матч із "Зорею" буде фіналом – Михайличенко

Матч із "Зорею" буде фіналом – Михайличенко
Усі надї Олексій Михайличенко покладає на поєдинок із "Зорею". Фото ФК "Олімпік"

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию у виїзному матчі з "Олександрією" - 2:2:

- Гра вийшла дуже важкою, але нічого іншого ми і не чекали, особливо після фіналу Кубка України, коли було витрачено дуже багато сил і емоцій. Постаралися якомога більше освіжити склад і вибрати план на гру, згідно з яким в кожному з таймів грали різні склади. В принципі, наш план спрацював, але, на жаль, ми не змогли утримати переможний рахунок. Дуже шкода, адже ми грали тільки на перемогу, думаю, це видно. Звичайно, було допущено дуже багато помилок, але футболістів можна зрозуміти: коли кожен матч на кшталт фіналу Кубка, такі ігри забирають дуже багато сил, емоцій, концентрації і нервового напруження. Такі помилки не повинні були допускатися, але вони мали місце. Будемо готуватися до поєдинку з "Зорею", який також буде схожий на фінал, цитує Михайличенка прес-служба киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло перемогти "Олександрію" у скандальному матчі

У четвер, 16 липня київське "Динамо" приймає вдома луганську "Зорю". Це буде вирішальний матч в боротьбі за другу путівку в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Матч із "Зорею" буде фіналом – Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі