вівторок, 17 лютого 2015 11:33

"Матч із "Шахтарем" не віщує нічого доброго" - Гвардіола

"Матч із "Шахтарем" не віщує нічого доброго" - Гвардіола
Фото: reuters.com

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола побоюється матчу з донецьким "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і не чекає від поєдинку на "Арені Львів" легкої прогулянки. Нагадаємо, зустріч відбудеться сьогодні, початок о 21:45, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

"Я п'ять разів грав проти "гірників" і хотів би сказати, що я дуже поважаю пана Луческу, його кар'єру, яку він будував протягом усього життя. Також я хотів би виділити Луїса Адріано, Дугласа Косту, Алекса Тейшейру, Марлоса. І Ярослава Ракицького - у нього одна з кращих лівих ніг, які я коли-небудь бачив. Також зазначу капітана команди Даріо Срну, одночасно є капітаном збірної Хорватії. Такий капітан - талісман будь-якої команди. При цьому акцентую в цілому увагу на ігрових якостях футболістів "Шахтаря" . І дуже важливо зараз не припуститися такої помилки, як недооцінка "гірників", - сказав тренер мюнхенців.

Сам майбутній матч Гвардіолу дуже турбує.

"Звичайно ж, "Баварія" хоче показати свою кращу гру. Адже для того щоб пройти в 1/4 Ліги чемпіонів, потрібно завжди показувати найкраще. Хочемо просто провести хороший матч, проявити найкращі якості. Не можу передбачити результат, але головне - показати блискучу гру. Ми можемо не тільки не вийти у фінал Ліги чемпіонів... Ми можемо програти і ці два матчі, якщо не будемо демонструвати футбол належного рівня. Матч із "Шахтарем" не віщує нічого доброго. Буде важко", - зазначив тренер.

Зараз ви читаєте новину «"Матч із "Шахтарем" не віщує нічого доброго" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі