пʼятниця, 28 березня 2008 11:13

Матч ФК "Харків" - "Динамо" відбудеться в неділю в Полтаві

Поєдинок 23-го туру чемпіонату України між ФК "Харків" і київським "Динамо" пройде не в першій столиці України, а в Полтаві.

Причина банальна - відсутність належних умов до проведення змагань рівня вищої ліги "Біола-чемпионата України з футболу" на стадіоні "Металіст". Газон арени, а точніше практично його відсутність, в перших весняних іграх чемпіонату просто таки шокував всіх шанувальників гри мілліонов нашої країни.

Полтавські уболівальники пам"ятають це по стартовому поєдинку, коли місцевий "Металіст" приймав "Ворсклу". Тоді всі списали на ранній термін. Зараз же, коли весна, начебто, повністю відвоювала свої права у зими, і сонечко винне було розпестити травичку теплими променями, нічого з місця так і не зрушилося.

Трансляція гри 22-го туру, в якій "Металіст" приймав київський "Арсенал", в черговий раз запропонувала телеглядачам всієї країни упевнитися, що зараз на головній спортивній арені Харківщини можна грати у водне поло, але ніяк не в футбол.

На цьому ж стадіоні проводить свої домашні матчі футбольний клуб "Харків". Де гратиме ФК "Металіст" поки вирішується, а ось команда Бессонова, в 23-му турі прийматиме київське "Динамо" в Полтаві. Поєдинок пройде на стадіоні "Ворскла" 30 березня (неділя) о 16 годині.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Матч ФК "Харків" - "Динамо" відбудеться в неділю в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі