понеділок, 21 лютого 2011 15:55

Матч "Динамо" - "Бешикташ" можуть перенести через морози

Матч "Динамо" - "Бешикташ" можуть перенести через морози

Матч-відповідь 1 / 16 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем", який повинен відбутися в Києві 24 лютого, може початися на чотири години раніше запланованого часу, що пов'язано з київськими морозами.

Як повідомляє dynamo.kiev.ua, спочатку планувалося, що стартовий свисток у поєдинку "Динамо" - "Бешикташ" прозвучить о 22:00. Однак у даний момент клуби і УЄФА обговорюють питання про доцільність перенесення часу початку зустрічі на 18:00.

Згідно із прогнозами синоптиків, у четвер пізно ввечері температура повітря в столиці України може опуститися до 15 градусів морозу.

Нагадаємо, з аналогічних причин УЄФА прийняв рішення про перенесення часу початку першого матчу 1 / 16 фіналу Ліги Європи між харківським "Металістом" і леверкузенським "Байєром": стартовий свисток у цьому поєдинку пролунав о 18:00, а не о 22:00, як це було заплановано спочатку.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Бешикташ" можуть перенести через морози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі