понеділок, 11 червня 2007 14:15

Масса: "Я не бачив світлофор"

Вчора у Канаді відбувся шостий етап Гран-Прі "Формули-1". За час гонки на трасі чотири рази з"являлася машина безпеки. У цей час гонщикам заборонено заїжджати на дозаправку. Бос "Макларена" Рон Денніс розкритикував цей пункт в регламенті, повідомляє f1news.ru.

- Мені дуже шкода, що машина безпеки змінила хід гонки, - каже Денніс. - Безпека гонщиків дуже важлива. Але ми отримали зовсім непередбачуваний фактор, який поза контролем команд. Дивно б ми виглядали, якби у цей момент у машинах закінчилося пальне. Сподіваюсь, FIA і суперники зрозуміють, що це якраз той випадок, коли потрібно змінювати пункт регламенту по ходу сезону.

Під час гонки за виїзд з боксів дискваліфікували Феліпе Массу та Джанкарлоса Фізікеллу. Однак самі гоншщики не розуміють причини покарання.

- Вважаю цю дискваліфікацію помилковою. Що мені ще залишалося? Машина безпеки виїхала на трасу. Я заїхав в бокси на дозаправку і виїхав знову. Я і не бачив той світлофор, який мав горіти червоним. Який сенс у цьому покаранні? Адже я і так зупинився у той час, коли гонка продовжувалася, - сказав Масса.

Зараз ви читаєте новину «Масса: "Я не бачив світлофор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі