неділя, 15 квітня 2007 16:11

Масса переміг на Гран-Прі Бахрейну

Сьогодні гонщики "Формули-1" змагалися на третьому етапі Гран-Прі у Бахрейні. Уже на старті Фернандо Алонсо, який фінішував у кваліфікації четвертим, зміг випередити Кімі Райкконена. Фін стартував з третьої позиції. Однак пілот "Феррарі" не відпускав далеко свого суперника і постійно чинив на нього тиск. Однак відповідати темпу лідерів - Феліпе Масси та Льюіса Хемілтона - обом пілотам не вдавалося. Вони програвали на колі від 0.3 до 0.8 секунди.

На першому ж колі на трасі з"явилася машина безпеки. У результаті зіткнення, Джейсон Баттон та Скотт Спід вибули з гонки.

Після першого піт-стопу Райкконен зміг випередити Алонсо і вийти на третю позицію. Лідирувати продовжував Масса. На 38-му колі Фернандо випередив і гонщик "БМВ-Заубер" Нік Хайдфельд.

У підсумку, першим перетнув фінішну лінію Феліпе Масса. Відразу за ним Хемілтон. Третім став Кімі Райкконен. Алонсо фінішував п"ятим,так і не змігши обігнати Хайдфельда.

Після трьох етапів у загальному заліку пілотів відразу три гонщика - Райкконен, Хемілтон та Алонсо - набрали однакову кількість балів - 22. Вони і лідирують.

Зараз ви читаєте новину «Масса переміг на Гран-Прі Бахрейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі