понеділок, 17 грудня 2007 19:57

Маслаченко: Лобановський міг очолити московський "Спартак"

Коментатор телеканалу "НТВ-плюс" Володимир Маслаченко вважає, що новий наставник ФК "Москви" Олег Блохін може прийтися "городянам" до двору.

- Олег Блохін - знакова фігура у світовому футболі - тепер буде "рулити" ФК "Москва". Усяка поява іменитих киян у Білокамінній викликала і викликає більш пильну увагу і, може, навіть якесь почуття ревнощів. У свій час я запропонував Миколі Петровичу Старостіну запросити в "Спартак" Валерія Лобановського. Від Валерія Васильовича тоді вже була отримана згода. Отож Старостін узяв паузу на роздум. Після чого сказав мені: "Надзвичайно цікавий хід. Але боюся, нас не зрозуміють". І потім "червоно-білих" очолив Костянтин Іванович Бесков. Це я до того, що москвичі до чужинців завжди відносилися насторожено, тим більше з України. Але зараз, думаю, часи змінилися. І Олег Блохін може прийтися "городянам" до двору. Але для керівників Олег Володимирович дуже складна людина, - відзначив Маслаченко, інформує www.champion.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «Маслаченко: Лобановський міг очолити московський "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі