четвер, 12 липня 2007 10:46

Маскаєв відмовився підписувати контракт на чемпіонський бій

Поєдинок між чемпіоном WBC в надважкій вазі росіянином Олегом Маскаєвим, 37 років, і обов"язковим претендентом нігерійцем Семюелом Пітером виявився під загрозою зриву. Представників російського боксера не влаштували умови, запропоновані суперником. Через цього Маскаєв відмовився підписувати контракт на бій, повідомляє Лента.ru.

Право на проведення поєдинку Маскаєв – Пітер отримала промоутерська компанія Діно Дуви, клієнтом якої є нігерієць. Організатори бою встановили призовий фонд у розмірі 3,2 мільйонів доларів, причому запропонували росіянинові тільки 55 відсотків від цієї суми. За правилах WBC, призовий фонд між чемпіоном і претендентом ділиться в розрахунку 70 на 30 відсотків на користь діючого володаря титулу.

За словами президента WBC Хосе Сулеймана, після того, як стало відомо про відмову Маскаєва підписувати контракт, до нього (Сулеймана) звернувся глава Африканського боксерського союзу Хусин Хоучі, який запропонував провести бій за звання тимчасового чемпіона між Семюелом Пітером і боксером, що займає найвище місце в рейтингу організації.

Другим номером WBC є українець Володимир Вірчис, а третім – американець Хасим Рахман. Проте не виключено, що російська і нігерійська сторони ще домовляться.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв відмовився підписувати контракт на чемпіонський бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі