середа, 29 жовтня 2008 09:05

Маскаєв має намір замінити Повєткіна в поєдинку з Кличко

Маскаєв має намір замінити Повєткіна в поєдинку з Кличко

Екс-чемпіон WBC в суперважкій вазі Олег Маскаєв, дізнавшись про травму Олександра Повєткіна і про те, що Володимир Кличко шукає суперника для поєдинку, наміченого на 13 грудня, викликався вийти проти нього на ринг цього дня.

Проте, як повідомляє allboxing, представники Маскаєва побоюються, що штаб Кличка віддасть перевагу Хасіму Рахману, незважаючи на те, що він двічі програвав Олегу нокаутом.

"Як вийшло, що Рахман знаходиться в рейтингу вище Маскаєва? - дивується менеджер екс-чемпіона Фред Кеш (Рахман займає в останньому рейтингу IBF четверте місце, а Маскаєв перебуває в ньому на шостому).

"Олег двічі нокаутував його! За останні шість років Олег програв тільки один бій. Зурі Лоуренс, з яким Рахман бився не на життя, а на смерть, працює у нас спаррінг-партнером. Де взагалі був Рахман останнім часом? Це просто абсурд, що він є переважнішим кандидатом на бій, чим Олег".

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв має намір замінити Повєткіна в поєдинку з Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі