вівторок, 22 березня 2011 12:26

Маскаєв має намір "закінчити розмову" з Віталієм Кличком

Маскаєв має намір "закінчити розмову" з Віталієм Кличком

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі росіянин Олег Маскаєв заявив, що він має намір кинути виклик українцеві Віталію Кличку. За словами Маскаєва, в нього з Кличком "незакінчена розмова". 42-річний боксер зазначив, що він збирається повернутися на ринг в червні 2011 року.

Маскаєв заявив, що він чудово себе почуває і має бажання боксувати, а пауза в його виступах затягнулася через судовий процесс з WBC (Всесвітня боксерська рада).

Маскаєв провів свій останній бій 11 грудня 2009 року. Російський боксер програв Нахі Агілері з Домініканської республіки. Якби Маскаєв переміг Агілеру, а потім - американця Рея Остіна, він би отримав право на бій з Кличком.

У грудні 2010 року Маскаєв подав до суду на WBC, звинувативши організацію в тому, що вона порушила обіцянку призначити росіянину бій з Кличком. За словами Маскаєва, в 2008 році WBC змусив його (що носив тоді титул чемпіона світу) вийти з травмою на бій з нігерійцем Семюелом Пітером. Пітеру росіянин поступився, а нігерієць позбувся чемпіонського пояса після поєдинку з Кличком-старшим.

Маскаєв володів титулом чемпіона WBC з серпня 2006 по березень 2008 року. На професійному рингу росіянин провів 43 бою, здобув 36 перемог (27 - нокаутом) і зазнав сім поразок.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв має намір "закінчити розмову" з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі