середа, 03 вересня 2008 21:41

Маскаєв близький до закінчення своєї кар"єри

Нещодавно відбулася перша прес-конференція, присвячена майбутньому бою (6 вересня), в якому екс-чемпіон світу Олег Маскаєв зустрінеться з Робертом Хоукінсом. Бой пройде на Червоній площі під час святкування Дня міста. У ході прес-конференції на питання журналістів відповіли організатори турніру "Зірки рингу на Червоній площі" і учасники головного бою вечора.

"Цей бій повинен показати, наскільки я готовий до повернення на великий ринг і до нового поєдинку за звання чемпіона, – сказав Олег Маскаєв. – У мене був важкий період у житті, я програв титул. Ще коли я здобув титул, отримав серйозну травму правої руки. Бій у Москві проти Пітера Охелло я вже провів "на зубах", а потім ліг на операцію. У цей час неоднозначно поводилися Хосе Сулейман і керівництво WBC, вони змусили мене як найшвидше вийти на бій, я виявився не в кращій формі та в результаті програв. Зараз  лише перемога врятує мою карьеру".

Відзначимо, що з американцем Маскаєв зустрічався ще на початку своєї кар"єри, в 1995 році, і переміг нокаутом в четвертому раунді.

"Чемпионат.ру"

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв близький до закінчення своєї кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі