вівторок, 14 жовтня 2008 13:25

Маркевичу не потрібен новий помічник

Мирон Маркевич - один з найуспішніших українських тренерів прокоментував перехід свого помічника Сергія Ковальця на самостійну тренерську роботу. (Ковалець очолив ФК "Львів").

- З Ковальцем, я знайомий дуже добре і давно, - розпочав розмову Мирон Богданович. Сергій під моїм керівництвом у хмельницькому "Поділлі" починав ставати на ноги, і як бачите, встав міцно. Згодом ми працювали у львівських "Карпатах", команді яка здобула бронзові нагороди. У нього прекрасна футбольна кар"єра, і хочеться вірити не менш успішнішою буде й тренерська діяльність.

- В Харкові ви наблизили Ковальця до тренерської когорти…

- Ні! Сергій настільки самостійний, що усі свої рішення приймає виважено і без поспіху. Щодо його тренерської роботи, то я давно зауважив, що він дозрів до того щоб очолити якийсь вітчизняний футбольний клуб. Отримав хороший шанс проявити себе у новій роботі в ФК "Львів".

- Запросите когось нового у помічники?

- Не бачу у цьому потреби.

- Що побажаєте уже своєму колезі на новому робочому місці?

- Наразі на Сергія очікує копітка робота. А бажаю йому єдиного - успіху. ФК "Львів" повинен нарешті перемагати. Будуть перемоги, тоді все буде добре. Таке тренерське кредо.


champion


Зараз ви читаєте новину «Маркевичу не потрібен новий помічник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі