понеділок, 17 травня 2021 15:08

Маркевич не ображатиметься, якщо його звільнять

Маркевич не ображатиметься, якщо його звільнять
Мирон Маркевич міг очолити польський клуб. Фото: Football.ua

Глава комітету збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував чутки про те, що Олексій Михайличенко може зайняти його пост. Маркевич не боїться відставки.

"Маю чинний контракт з УАФ до кінця липня. Далі подивимося, як воно буде. Поки що я нічого не знаю, бо зі мною ніхто не розмовляв на цю тему", - повідомляє FootBoom.

"Я їду в Харків на збір національної команди. Потім вже розмовлятиму з Андрієм Павелком. З приводу того, що на моє місце претендує Михайличенко, нічого не чув.

Якщо мені доведеться покинути пост - заради бога, я не помру. Я вже говорив, що хочу ще попрацювати тренером. Пропозицій поки що немає, я ж не буду сам кудись напрошуватися. Не робитимемо з цього проблему", - сказав Маркевич.

Нещодавно з'явилася інформація, що Михайличенко може замінити Маркевича на посаді глави комітету збірних або обійняти посаду технічного директора УАФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не підпускати до ефіру. Маркевич прокоментував матюки футболістів

Маркевичу вже виповнилося 70 років, а відповідно до останнього Статуту УАФ, фахівці такого віку не мають права бути переобраними на цю посаду. Раніше Мирон Маркевич тренував "Металіст" і "Дніпро". Його також запрошував на роботу польський клуб.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич не ображатиметься, якщо його звільнять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі