пʼятниця, 05 лютого 2010 10:54

Маркевич назвав умову, за якої Едмар і Жажа стануть гравцями збірної України

Маркевич назвав умову, за якої Едмар і Жажа стануть гравцями збірної України

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич заявив, що розглядає можливість запрошення в національну команду бразильських легіонерів "Металіста" півзахисника Едмара і форварда Жажа Коельо, якщо ті приймуть українське громадянство.

"Едмар і Жажа Коельо, наскільки я знаю, не заграні за свої збірні, це стосується і юнацьких команд. Якщо вони виявлять бажання прийняти українське громадянство, звичайно ж, ніхто їм заважати в цьому не буде. Проте поки вони не ухвалили остаточне рішення з цього приводу, вагаються.

Чи візьму я їх в національну збірну? Чому би і ні? Адже бразильці демонструють хорошу гру. Якщо вони не знизять до себе вимоги, то гратимуть в головній команді країни - нічого такого в цьому не бачу", - цитує Маркевича газета "Болельщик".

Нагадаємо, 1 лютого збірна України отримала нового головного тренера. Ним став 59-річний Мирон Маркевич, який одночасно залишиться тренером "Металіста". Помічником Маркевича призначили Юрія Калитвинцева, відповідального в той же час за "Динамо-2".

За матеріалами Sports.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич назвав умову, за якої Едмар і Жажа стануть гравцями збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі