пʼятниця, 08 квітня 2011 17:05

Марк ван Боммель хоче виграти Євро-2012

Марк ван Боммель хоче виграти Євро-2012

Півзахисник "Мілана" і збірної Голландії Марк ван Боммель зазначив, що в короткостроковій перспективі має намір виграти скудетто з россонері, а в довгостроковій - досягнути великого успіху з національною командою.

За його словами, після чемпіонату Європи в 2012 році він завершить кар'єру в збірній.

"Я все ще голодний до великих перемог. Зараз налаштований завоювати разом з "Міланом" скудетто, це головне завдання на сезон. А взагалі хотілося б виграти чемпіонат Європи в наступному році у складі збірної Голландії.

Нам зовсім трохи не пощастило на чемпіонаті світу в ПАР. Тим не менш наша команда - як і раніше одна з найсильніших на планеті.

Після Євро-2012 планую закінчити кар'єру в збірній і цілком зосередитися на клубних справах.

Не приховую, мені подобається виступати за "Мілан", сподіваюся залишитися в клубі ще на кілька років", - цитує ван Боммеля "Спорт Экспресс" з посиланням на goal.com.

Нагадаємо, Марк ван Боммель перейшов в італійський "Мілан" в січні цього року. На розірванні контракту з "Баварією" наполіг футболіст, у якого останнім часом зіпсувалися стосунки з головним тренером команди Луї ван Галем.

Зараз ви читаєте новину «Марк ван Боммель хоче виграти Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі