субота, 05 травня 2007 17:34

Маріка відмовив "Шахтареві"

Румунський нападник донецького "Шахтаря" Чіпріан Маріка, 21 рік, відмовився від пропозиції продовжити контракт з клубом і запропонованої йому зарплати в 2 мільйони євро за рік, інформує www.football.ua.

Донецький клуб запропонував форвардові новий контракт до 2012 року із збільшенням зарплати в 3 рази, але Маріка відмовився від цієї пропозиції. Зараз його зарплата - 650 тисяч євро за рік.

У цих умовах керівництво "Шахтаря" оголосило про готовність продати футболіста і встановило ціну на нього в 10 мільйонів євро. Серед претендентів на придбання румуна італійські "Рома" і "Інтер".

- Я поки не прийняв ніякого рішення. Ще є декілька турів до кінця сезону і до літа достатньо часу на роздуми, - заявив Маріка.

В "Шахтарі" Маріка з березня 2004 року. Попереднім клубом футболіста було бухарестське "Динамо". За донецький клуб в чемпіонаті України румунський форвард провів 70 поєдинків, забив 16 голів.

Зараз ви читаєте новину «Маріка відмовив "Шахтареві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі